Mondelinge Kanker - foto's

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Mondelinge Kanker - bekend als orale kanker is een kanker die begint in een deel van de mondholte of orofarynx.

In oesofageale kanker, orale kanker begint in de cellen, plat of plaveiselcellen dat de dekking in de mond en de tong en lippen.

Mondelinge Kanker - oorzaken

Orale kanker is moeilijk op te sporen, is het beter om uw arts te raadplegen als u een van deze symptomen: moeilijk te kauwen, slechte adem, brok in de keel, keel of zweertjes in de mond die niet zal genezen daarentegen groeien, veranderen stem verdikking van de wang.
Hoewel niemand weet de exacte oorzaak van mondkanker, er is een ding dat wetenschappers overal lijken het erover eens - het verband tussen

tabak en mondkanker. Het vermijden van tabaksproducten, verminderen het risico op longkanker, maar ook het risico van het ontwikkelen van mondkanker.

Mondelinge Kanker - Behandeling

Behandeling van orale kanker is afhankelijk van tumorgrootte en het stadium van de ontwikkeling van kanker. Behandeling voor kanker van de mond is afhankelijk van het type, de locatie en kanker stadium en leeftijd van de patiënt en de algehele gezondheid. Voorkomende behandelingen voor orale kanker omvatten een combinatie van de volgende: chemotherapie, radiotherapie en chirurgische verwijdering van orale kanker.