Naevus mol melanocytische - foto's

Naevus mol melanocytische - foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Naevus mol melanocytische - zijn enkele van de meest voorkomende winsten op de huid.

In algemene termen, worden ze vaak aangeduid als mollen, schoonheid vlekken of moedervlekken. Melanocytische naevi aanwezig kan zijn bij de geboorte of rond het tijdstip van de geboorte. Ze hebben de neiging groter te zijn, mollen worden genoemd congenitale naevi. Tijdens de kindertijd "gewone moedervlekken" kan beginnen te verschijnen. Meestal zijn ze gekleurde huid, koepelvormig / betalingskredieten die verschijnen overal kan op de huid. Mensen zijn gemiddeld 15-20 melanocytische naevi.

Naevus mol melanocytische - oorzaken

Genetica speelt een rol in melanocytische naevi. Sommige families hebben een tendens om meer mollen dan anderen te ontwikkelen.

De mollen zijn onschuldig, maar soms kunnen ze worden aangezien voor huidkanker door leken. Dit kan met name het geval voor een type moedervlek genoemd dysplastische naevus . Een verhoging van de mol die leiden tot veranderingen in grootte, kleur, vorm, bloeden, regelmatig te eten of wordt ontstoken of geïrriteerde moet worden beoordeeld door een dermatoloog. Hoewel het kan elimineren veel van hen om cosmetische redenen, is verwijdering niet nodig, tenzij ze zijn geïrriteerd, ontstoken of verdachte.

Naevus mol melanocytische - Behandeling

Mollen - melanocytische nevi kan gemakkelijk worden verwijderd, met name voor cosmetische redenen, maar ook wanneer de noten zijn geïrriteerd .