Naevus talgklieren - foto's

Naevus talgklieren - foto's

copyright:
dartmouth.edu

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Naevus talgklieren - een omgeschreven laesie "hamartomateuze" voornamelijk bestaat uit talgklieren, nevi naevi sebacaat en wratten zijn epidermale nauw verwant, en vele auteurs beschouwen ze als alternatieven.

Naevus talgklieren - oorzaken

Familiaire gevallen zijn gemeld. Pluripotentiael mutaties in de cellen tijdens de embryogenese kunnen genereren verschillende lijnen van differentiatie in organoid naevus. Naevus talgklieren lijkt om te reageren op hormonale invloeden, kan de laesie worden verhoogd vanaf de geboorte, worden afgevlakt in de kindertijd, en weer hoog tijdens de puberteit.

Naevus talg kan verantwoordelijk zijn voor de aanleg voor basaalcelcarcinoom en andere tumoren ontwikkelen in deze laesie.

Naevus talgklieren in drie verschillende fasen klinisch als volgt:

Naevus talgklieren - Behandeling

risico van maligniteit is moeilijk te bepalen met precisie, en maligne verandering kan op elke leeftijd voorkomen. Vanwege dit risico, raden wij u volledige chirurgische excisie, bij voorkeur vóór de puberteit, omdat de verdikking van de laesie kan het risico op maligniteit met de leeftijd te verhogen.
Volledige dikte van de huid excisie is meestal vereist, en tijdige vernietiging is niet aanbevolen, omdat het kan maskeren de kwaadaardige veranderingen in de oppervlakte primaire reconstructie is meestal mogelijk.