Netelroos - foto's

Netelroos - foto's

copyright:
bryanking.net

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Netelroos - is niet besmettelijk. Urticaria is een huidaandoening die wordt gekenmerkt door kleine vlekjes (patches) roze of rode huid die kan leiden tot jeuk. Vlekken kunnen klein of groot, en in het algemeen komen vrij snel en verdwijnen op hun eigen binnen enkele uren of dagen.

Netelroos kunnen worden weergegeven als kleine plekjes voor enkele millimeters of meerdere centimeters grote formaten die kunnen worden samengevoegd. Netelroos dat lichaam verenigt de hele, staat bekend als "netelroos." Ze veroorzaken jeuk en een branderig of stekend gevoel.

Netelroos - oorzaken

Omdat urticaria - is een allergische reactie op iets of contact met bepaalde voorwerpen die kunnen worden allergenen. Het kan leiden tot het gebruik van een nieuw wasmiddel of zeep, geldt ook voor geneesmiddelen die u gebruikt kan veroorzaken bijenkasten. Ook kan te veel stress veroorzaken huiduitslag - dit heet "stress - urticaria. Omdat geen twee mensen hebben dezelfde reactie op een allergeen, huiduitslag zijn niet besmettelijk. De meest voorkomende triggers zijn bepaalde voedingsmiddelen: schaal-en schelpdieren, aardbeien, aardbeien, frambozen, melk, noten en bepaalde insecten, in het algemeen de drugs zijn antibiotica razpunzatoare het begin urticaria.

Urticaria Symptomen zijn onder meer:


Netelroos - Behandeling

Eerst worden weggewerkt de belangrijkste factoren die ertoe kunnen leiden netelroos, zoals: eten van voedingsmiddelen met een hoge allergie: noten, pinda's, kokos, aardbei, tomaat, pinda's, enz.. Vis, varkensvlees, graan - tarwe, gerst en rogge. Het is beter om te voorkomen dat synthetische kleding en cosmetische producten en last but not least stress.

In sommige gevallen, netelroos weg te gaan door zich zonder enige behandeling, moet u voldoende drinkt en gestoofd fruit en kruidenthee. Urticaria behandeling is over het algemeen een rustige en medicijnen antihistamice.