Perifere xerotica Balance - foto's

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Perifere xerotica Balance - is een zeldzame ziekte met onbekende oorzaak die leidt tot witte vlekken op de huid die kan leiden tot littekens op en rond de geslachtsdelen.

Perifere xerotica Balance - oorzaken

Vrouwen zijn vaker getroffen dan mannen, vooral rond en na de menopauze, maar ook jonge vrouwen of meisjes kunnen ook de ontwikkeling van deze ziekte. Balani xerotica Perifere (korstmossen sclera) , het meest voorkomt op de vulva en anus verhogingen in ivoor wit, die kunnen worden vlak en glanzend. Het uiterlijk van deze ziekte kan symptomen geen jeuk en geen andere.

Bij mannen kan de ziekte in de vorm van witte verdikking van de voorhuid, die niet gemakkelijk kan worden ingetrokken (phimosis). In tegenstelling tot vrouwen, er geen sprake is anale. Bij mannen is dit genitale betrokkenheid van oudsher bekend als balanitis xerotica obliterans (BXO).

Niet-genitale huid, de ziekte kan zich manifesteren als vlekken wit porselein, met pluggen kleine gaatjes zichtbaar binnen follikels of zweetklieren op het oppervlak. Dunner kan ook voorkomen.

Het klinische beeld omvat:
-Jeuk, branderig gevoel, dysurie
Eikel, hypo-esthesie
Pijnlijke erecties, verminderde seksuele functie
Sterkte verminderen urineblaas en jet grootte
Debacluri-met of zonder urethritis.

Symptomen van late fase Perifere xerotica balanitei omvatten:
Phimosis-niet-aan eikel decalota
Paraphimosis-niet-aan recalota eikel.
Ontwikkeling van plaveiselcelcarcinoom bij personen met multifocale sclerale en atrofische korstmossen van de penis en infectie met hepatitis C werden gemeld.

Perifere xerotica Balance - Behandeling

Er is geen specifieke behandeling te leveren op alle patiënten. Mode met intramusculair penicilline is gunstig gebleken, verbeterde gevoeligheid, jeuk en inflammatoire veranderingen in de drie weken. Therapie voor patiënten is meer agressieve afgebakend. De volgende behandelingen hebben aangetoond voordeel in verschillende gradaties: intrelezionali en actuele steroïden, tacrolimus, testosteron actuele etretinat en kooldioxide laser.

Chirurgische therapie.
Therapeutische voordelen van besnijdenis onbesneden patiënten. De chirurgische interventie voor urinewegobstructie. De praktijk van het mondslijmvlies uretroplastia.