Pilonidal ziekte - foto's

Pilonidal ziekte - foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Pilonidal ziekte - een cyste die zich ontwikkelt langs het stuitbeen waar het splitst in de buurt van de billen.

Deze cysten bevatten meestal de huid en haren puin. De term pilonidal is afgeleid van het Latijnse woorden pilus (haar) en Nidus (nest). Mensen met een pilonidal cyste kan hebben geen symptomen, terwijl anderen kan de ontsteking ontwikkelen van een infectie van de cyste in verband met pijn en. Behandeling en het beheer van de pilonidal cyste is afhankelijk van veel factoren, waaronder de aanwezigheid en de omvang van de ziekte symptomen. Pilonidal cyste herhaling is gebruikelijk.

Pilonidal ziekte - oorzaken

Hoewel er veel theorieën, de meeste onderzoekers geloven dat pilonidal cysten worden veroorzaakt door de penetratie van haar in de huid. In reactie op dit haar karmozijn, zij realiseerde een ontstekingsreactie plaatselijke reactie rond de cyste, waardoor een verlies. Overmatige druk of herhaalde trauma aan het gebied sacrococcigian predisponeren sommige mensen cysten ontwikkelen of te irriteren reeds bestaande.

Als de pilonidal cyste geïnfecteerd raakt, kunnen de volgende tekenen en symptomen ontwikkelen:

Pilonidal ziekte - Behandeling

Een besmette pilonidal cyste is een abces dat de vereiste incisie en drainage aan het herstel. Deze procedure kan in het algemeen worden uitgevoerd in het kantoor van een arts of afdeling spoedeisende hulp. Na verdoving van het gebied met een injectie van lokale verdoving wordt een incisie gemaakt met een scalpel op het besmette gebied. De dokter laat ze uitlekken en verwijder pus haren en ander vuil uit de wond. Dan is de wond verbond met gaas en laat het genezen. Antibiotica meestal niet nodig, tenzij uw arts denkt dat u een spreidend huidinfectie (cellulitis). Medicatie wordt vaak voorgeschreven voor de pijn.