Plaveiselcelcarcinoom - foto's

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Plaveiselcelcarcinoom - is de tweede meest voorkomende vorm van huidkanker.

Samen met basaalcelcarcinoom, de meest voorkomende huidkanker, twee soorten van kanker zijn deze gezamenlijk aangeduid als nonmelanoma - huidkanker.

De meeste gevallen van plaveiselcelcarcinoom worden veroorzaakt door blootstelling aan ultraviolet zonlicht (UV). Het verhoogt het risico op plaveiselcelcarcinoom carcinomuluii ook wanneer een persoon factoren heeft een of meer risicofactoren:

Plaveiselcelcarcinoom - oorzaken

Symptomen zijn zeer variabel, afhankelijk van de betrokken organen.

Plaveiselcelcarcinoom van de huid begint als een klein knobbeltje met een verhoogde en het centrum wordt necrotische en bus verandert in een maagzweer.

Plaveiselcelcarcinoom - Behandeling

Voor die tijd plaveiselcelcarcinoom van kalium, te worden behandeld, moet de diagnose worden bevestigd met een biopsie. Deze eenvoudige procedure kan worden uitgevoerd in het kantoor en omvat het verwijderen van een kleine hoeveelheid weefsel, zodat ze onderzocht microscopisch worden. Als de diagnose is plaveiselcelcarcinoom , een verscheidenheid aan chirurgische opties en niet-chirurgische behandeling beschikbaar is. Uw dermatoloog zal kiezen voor een passende behandeling, rekening houdend met tumor locatie, omvang, microscopische kenmerken, gezondheidstoestand van de patiënt en andere factoren.

De meeste behandelingen zijn relatief klein kantoor procedure die voorschrijft dat alleen lokale verdoving.
Deze omvatten: