Pyodermie vegetans - foto's

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Pyodermie vegetans - is een aandoening die gekenmerkt wordt door de verschijning van grote wratachtige planken ongelijkmatige randen en meerdere puisten.

Een karakteristieke huiduitslag zeldzaam maar pustulaire mond en huidplooien voortdurend associatie met inflammatoire darmziekten zoals colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn minder vaak.

Pyodermie vegetans - oorzaken

Pyodermie de plantaardige productie wordt bijna altijd gezien bij patiënten met colitis ulcerosa of de ziekte van Crohn.

Vegetantas pyodermie laesie origineel - is puistje.

De huid aanwezig is als een pyoderma vegetantas asymmetrische uitslag meestal in de plooien van de huid (een vorm van intertrigo ), zoals oksels en liezen, en de hoofdhuid. Minder vaak op de romp, het gezicht en de vingers - tenen kan worden betrokken.

Typische kenmerken zijn pyodermie vegetantas:

In de mond, roodheid is vegetantas pyodermie met veel gele of witte puisten. puisten (microabscesses) gemakkelijk scheuren aan oppervlakkige ulcera (erosies) vormen, zijn vergeleken met een slak paden.

Pyodermie vegetans - Behandeling

Behandeling is vooral gericht op bestrijding van de ziekte na de darm en huid en orale laesies.

In die zeldzame gevallen waarin darmziekte niet wordt gevonden, de huidige behandeling opties zijn mogelijk:

Systemische behandelingen kunnen bestaan ​​uit:

supplementen kan ook nodig, want de ziekte kan intestinale malabsorptie te veroorzaken. In een rapport, zink supplementen leidt tot een verbetering in de mond laesies.