Schnitzler syndroom - foto's

Schnitzler syndroom - foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Schnitzler syndroom - is samenwerking met: Netelroos , Artritis of artralgie , Koorts , Organomegalie , hematologische afwijkingen.

 

Schnitzler syndroom is zeldzaam. Het was vernoemd naar een Frans dermatoloog, Dr Liliane Schnitzler.

Schnitzler syndroom - oorzaken

Zaak Schnitzler syndroom is onbekend. Veranderingen in het cytokine-netwerk zijn gemeld. Paraproteinemic IgM wordt van uitgegaan dat de opslag leidt tot de vorming van immuuncomplexen en complement activatie cascade, die verantwoordelijk is voor huidklachten. Een andere voorgestelde theorie is ongecontroleerde activatie van interleukine 1.

Patiënten met het syndroom van Schnitzler kunnen inhouden voor de dermatologen, hematologen, reumatologen artsen omwille van mogelijke symptomen rassen. Diagnose is vaak vertraagd.

Patiënten hebben chronisch urticaria, appellant. Jeuk is niet gebruikelijk, maar laesies zijn slecht pruritigene debuut na 2-3 jaar op 45% van de patiënten. Uitslag is meestal het eerste symptoom dat vooral is waardoor de romp en ledematen, en het vermijden van de handen en voeten, nek en hoofd.
Botpijn treft vooral het heupbeen en het scheenbeen. Dijbeen, rug, armen en sleutelbeen zijn zelden betrokken. Vermoeidheid en gewichtsverlies optreden bij sommige patiënten.

Schnitzler syndroom - Behandeling

Schnitzler syndroom is moeilijk te behandelen. De volgende behandelingen zijn succesvol getest met verschillende resultaten:

Er zijn meer recente rapporten ondersteunen het gebruik van anakinra, dat is een antagonist interleukine-1.