Seborrheic dermatitis - foto's

Seborrheic dermatitis - foto's

copyright:
wikimedia.org

Seborrheic dermatitis - foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Seborrheic dermatitis - is een veel voorkomende huidaandoening die vooral van invloed op de hoofdhuid, waardoor schilferige schors, jeukende, rode huid en roos overvloed.

Seborrheic dermatitis kan ook van invloed zijn, gezicht, borst, rug en andere delen van het lichaam.

Seborrheic dermatitis is niet schadelijk, maar kan worden ongemakkelijk en lelijke. Seborrheic dermatitis kan worden behandeld door het erkennen van de tekens en symptomen en met behulp van een combinatie van zelfzorg (zonder recept) en geen drugs.

Seborrheic dermatitis - oorzaken

Hoewel de precieze oorzaak van seborrheic dermatitis is niet bekend, er zijn veel factoren die bijdragen aan het ontstaan ​​ervan:

Voorkomende tekenen en symptomen van seborrheic dermatitis zijn:

Seborrheic dermatitis - Behandeling

Er is geen behandeling om seborrheic dermatitis garantaeze altijd te behandelen, maar behandeling kan de controle van de tekenen en symptomen. Behandeling is afhankelijk van het huidtype, de ernst van uw aandoening en de locatie die wordt weergegeven op je lichaam.

Shampoos met drugs moet de eerste stap in de behandeling van seborrheic dermatitis van de hoofdhuid worden. Kies een shampoo die een van de volgende ingrediënten bevat:

Probeer het gebruik van de shampoo dagelijks tot de symptomen onder controle zijn, dan beginnen te wassen twee of drie keer per week. Als een soort shampoo voor een tijdje na het verlies van hun effectiviteit, probeer afwisselend tussen twee soorten anti-roos shampoo. Achterlaten op de hoofdhuid voor drie tot vijf minuten - dit maakt de medische ingrediënten te werken.

Seborrheic dermatitis op het gezicht en lichaam
Behandelingen voor nonscalp: om de ontsteking en de accumulatie van huidschilfers te verminderen met behulp van ijs (nonprescription) antifungale of anti-jeuk, samen met andere zelfzorg maatregelen die kunnen helpen bij het controleren symptomen.

Indien deze maatregelen niet helpen, kan uw arts voorschrijven topische corticosteroïden, schimmeldodende medicijnen of een combinatie van de twee patches voor de behandeling. Een gezamenlijke cursus van de behandeling is inclusief een dagelijks regime van ketoconazol (Nizoral) en desonide (Desowen) op de huid aangebracht. Orale voorgeschreven medicatie, zoals terbinafine (Lamisil), kan optie zijn een if seborrheic dermatitis gevolgen voor een groot deel van het lichaam.