Seborrheic keratose - foto's

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Seborrheic keratose - worden verhoogd gezwellen op de huid. Seborrheic betekent vettig en keratose betekent verdikking van de huid. Het kan groepen slechts een dozijn of.

Ze zijn meestal een licht bruin, en kan pas daarna donkerbruin of bijna zwart van kleur. Zij kunnen worden ovale vlekken, of lange vorm.

Seborrheic keratose - oorzaken

De precieze oorzaak van seborrheic keratosen is onbekend. Het heeft de neiging om te draaien in sommige gezinnen, dus genetica een rol kunnen spelen.

Seborrheic keratosen meestal ziet eruit als een druppel was of wrat-achtige groei. Het komt meestal voor op het hoofd, nek of romp.

U kunt het ontwikkelen van een enkele of een groep van de groei toeneemt. Hoewel het niet pijnlijk, kan seborrheic keratose onprettig zijn afhankelijk van de grootte en de locatie. Wees voorzichtig om hen niet te wrijven. Dit kan leiden tot ontstekingen, bloeden en infecties.

Seborrheic keratose - Behandeling

Medische behandeling blijkt het succes in het gebruik van trichloorazijnzuur, ammonium lactaat of andere chemische stoffen peeling laesies. Teraapia operaties, zoals cryotherapie met vloeibare stikstof of kooldioxide, en ciuretajul electrodesicarea biopsie tangentiële, dermabrasie en laser.