Tinea Versicolor - foto's

 
Tinea Versicolor - foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Tinea Versicolor - is een schimmel huid infectie die vooral vreemd verkleurde vlekken op de borst en rug.

Tinea Versicolor - oorzaken

Tinea versicolor - pityriasis versicolor wordt veroorzaakt door gist van het geslacht Malassezia , die ook te vinden op de normale huid.

Meestal Malassezia ) groeien zwak in seborrhoische gebieden (hoofdhuid, het gezicht en borst, zonder dat een uitslag. Sommige mensen zullen actiever op de huid, om onbekende redenen.

Tinea versicolor is een goedaardige huidaandoening die patches of papels veroorzaakt op de huid. Zoals de naam al doet vermoeden (versie-nummer), kan de aandoening leiden tot verkleuring van de huid, met kleuren variërend van wit tot rood of bruin. Het wordt niet beschouwd als besmettelijk want het is een veroorzaker van schimmel de huid normaal bewoond.

Tinea Versicolor - Behandeling

Actuele en mondelinge schimmeldodende medicijnen worden gebruikt om een ​​actieve pityriasis versicolor behandelen. Deze kunnen zijn:

Algemene geneeskunde toepassen op de getroffen gebieden voor het slapen gaan (meestal ongeveer twee weken).

Patiënten met een uitgebreide of hardnekkige pityriasis versicolor kan worden voorgeschreven tabletten ketoconazol of itraconazol capsules voor een paar dagen. Minder dan twee tabletten in veel gevallen kan de ziekte worden genezen in enkele maanden.