Zonnebrand - foto's

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Zonnebrand - als gevolg van te veel blootstelling aan de zon te lang. Bijna iedereen is of zal worden verbranden verbranden op een bepaald tijdstip. Iedereen die bezoeken een strand, gaat vissen, werken in de tuin, of gewoon de zon kan verbranden in de zon.

Zonnebrand - oorzaken

Zonnebrand is letterlijk branden van een huid. Het is een brandwond door ultraviolet (UV). Het gevolg hiervan is verbrande huid ontsteking. Schade kan worden gestart binnen 30 minuten blootstelling.

Voorkomende symptomen zijn:

Zonnebrand - Behandeling

Patiënten met matige brandwonden moeten worden aangemoedigd om te hydrateren met niet-alcoholische abuturi. Degenen met matige tot ernstige brandende pijn en jeuk vereist. Ernstige brandwonden ziekenhuisopname vereist in de wijk voor parenterale vloeistof substitutie, pijnbestrijding en infectie profylaxe branden. Patiënten met vesiculaire recatie mag niet breken het huidoppervlak van de galblaas, omdat het bescherming biedt tegen infectie.

Farmacologische behandeling voor zonnebrand omvatten:
-Patiënt moet gaan zitten op een koele, overdekte voor meerdere dagen, met de rest in bed indien nodig
-Koude baden of het toepassen van koude handdoeken of compressie met een zoutoplossing gedurende 20 minuten en herhaalde 3-4 keer per dag kan verlichting van pijn en jeuk
Promoxina roet-toepassing of 3 keer per dag op de getroffen gebieden kan helpen
Crèmes herhaaldelijk toegepast, vermindert droogheid en schilfering in het licht brandt
-Olie of boter niet helpt matige brandwonden kan pijnlijk zijn en gewassen.