Hodgkin lymfoom kanker - foto's

 
Hodgkin lymfoom kanker - foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Hodgkin lymfoom kanker - een kanker van het immuunsysteem is een vorm van maligne lymfoom wordt gekenmerkt door progressieve groei en pijnloos lymfeklieren, milt en in het algemeen, het lymfeweefsel.

Hodgkin lymfoom kanker- oorzaken

Patiënten met de ziekte van Hodgkin kan de volgende symptomen:
* Nachtelijk zweten
* Onverklaarbaar gewichtsverlies
* Lymfeklieren: Het meest voorkomende symptoom van Hodgkin lymfoom is een pijnloze vergroting van een of meer lymfeklieren.Lymfe het gevoel dat ze hebben rubber en unfla aanzienlijk.Lymfeklieren in de borst zijn vaak aangetast en kunnen gezien worden op een thoraxfoto.
* Splenomegalie: Milt uitbreiding komt voor bij ongeveer 30% van de mensen met de ziekte van Hodgkin.Uitbreiding is echter zelden massaal en milt kan fluctueren tijdens de behandeling.
* Hepatomegalie: uitbreiding van de lever die wordt veroorzaakt door beschadiging van de lever komt voor bij ongeveer 5% van de gevallen.
* Hepatosplenomegalie vergrote lever en milt veroorzaakt door dezelfde ziekte.
Pijn na het drinken van alcohol, hoewel dit fenomeen is zeer zeldzaam.
* Rugpijn aspecifieke rugklachten (pijn, die niet kunnen worden weergegeven, want het is bepaald door de technisch onderzoek of imaging) werd in sommige gevallen gemeld van Hodgkin lymfoom.De onderrug wordt het meest getroffen.
* Rode vlekken op de huid, blauwe plekken en vlekken als gevolg van het lage aantal bloedplaatjes
* Symptomen: ongeveer een derde van de patiënten met de ziekte van Hodgkin kan ook systemische symptomen, waaronder koorts, nachtzweten, onverklaarbaar gewichtsverlies van ten minste 10% van het totale lichaamsgewicht in zes maanden of een patiënt met jeuk mei minder (jeuk) als gevolg van hogere niveaus van eosinofielen in het bloed, of vermoeidheid (vermoeidheid).Symptomen zoals koorts, nachtzweten en gewichtsverlies staan ​​bekend als B-symptomen, de aanwezigheid van koorts, gewichtsverlies, en 's nachts, wat aangeeft dat stadium is de patiënt is, bijvoorbeeld, in plaats 2A 2B.

Koorts Cyclus: patiënten kunnen ook een hoge koorts Pel-Ebstein koorts genoemd cyclische, of gewoon "wandelen".Er zijn geen richtlijnen voor preventie van ziekte van Hodgkin, omdat de oorzaak onbekend is of multifactoriële.Een risicofactor is iets dat de statistische kans van het hebben van een ziekte of aandoening vergroot.Risicofactoren zijn onder meer:
* Geslacht: Man
* Leeftijd: 15-40 en meer dan 55 jaar
* Family History
* De geschiedenis van mononucleosis infectiosa of infectie met het Epstein-Barr virus, een verwekker van mononucleosis
* Verzwakt immuunsysteem, zoals HIV-infectie of de aanwezigheid van AIDS
* Uitgebreide menselijk groeihormoon-activiteit
* Exotoxinen

Hodgkin lymfoom kanker - Behandeling

chirurgie, chemotherapie, radiotherapie, immunotherapie.