Kaak kanker - foto's

 
Kaak kanker - foto's

copyright:
ncbi.nlm.nih.gov

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Kaak kanker - de ontwikkeling van de structuur van het kaakbot. kankercel groei, beperkte kaak beweging, en soms open mond kan heel pijnlijk zijn en ongemak. kaak kanker kan zich snel verspreiden en invloed op andere lichaamsdelen.

Kaak kanker - oorzaken

Mensen die lijden aan de kaak kanker kan niet goed kauwen voedsel als gevolg van pijn. Andere symptomen van de kaak kanker zijn hieronder opgesomd:
- zwelling van de kaak

ontwikkeling van kwaadaardige tumor van de kaak, niet alleen de extreme pijn veroorzaakt, maar ook leiden tot zwelling van de kaak. gevoelloosheid of tintelingen in de kaak Dit is een van de symptomen van kanker van de kaak patiënt tintelingen, langs de kaaklijn, wanneer kaak niet in beweging is. Dit gevoel wordt gevoeld vooral tijdens de slaap. abnormale groei van het kaakbot mond een grondig onderzoek kan een pijnlijk knobbeltje weefsels onthullen rond de kaak. Kanker kaak kan duidelijk worden gedetecteerd door X-ray

Kaak kanker - Behandeling

Behandeling van kanker omvat het gebruik van chemotherapie of radiotherapie. Echter, de voorkeur van de behandeling is een operatie.