Maagkanker - foto's

Maagkanker - foto's

copyright:
glogster.com

Maagkanker - foto's

copyright:
medindia.net

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Maagkanker - kan zich ontwikkelen in een deel van de maag kan nabijgelegen raspandii in de maag en andere organen.

Maagkanker is een veel voorkomende en ernstige vorm van kanker die ontstaat uit epitheelcellen van de klieren die binnenwand van de maag (mucosa). Maagkanker is ook bekend als adenocarcinoom van de maag.

Maagkanker - oorzaken

Vroege maagkanker heeft vaak geen symptomen. Wanneer cacerul maag groeit, de meest voorkomende symptomen zijn:

Meestal zijn deze symptomen niet te wijten aan kanker. Andere gezondheidsproblemen, zoals een maagzweer of een infectie, kan dezelfde symptomen veroorzaken. Iedereen met deze symptomen moeten een arts raadplegen, zodat problemen kunnen worden gediagnosticeerd en behandeld zo snel mogelijk.

Maagkanker - Behandeling

De behandeling van maagkanker is, boven alles, preventie: stoppen met roken en matig alcoholgebruik sterk verminderen het risico. Ook het verminderen van zout inname en zoute voedingsmiddelen, moet je eet meer groenten en fruit. Eenmaal geïnstalleerd ziekte, een operatie is de enige potentieel curatieve behandeling. Het verwijderen van de maag (gastrectomie) kunnen geheel of gedeeltelijk worden. Afhankelijk van het risico van verspreiding in het lichaam (metastasen) worden gebruikt chemotherapie en bestraling, waardoor het leven van de patiënt.