Muscle kanker - foto's

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Muscle kanker - (weke delen sarcomen) is een zeer zeldzame vorm van kanker die voorkomt in weefsels van het lichaam conjuntive.

Deze vorm van kanker komt vaker voor bij kinderen is een van de top vijf van meest voorkomende vormen van kanker gediagnosticeerd bij kinderen.

Muscle kanker - oorzaken

In de vroege stadia, weke delen sarcomen meestal geen symptomen veroorzaken. Omdat zachte weefsels zijn relatief elastisch, kan tumoren groeien vrij groot, duwen opzij normale weefsel, alvorens het voelde of de oorzaak een medisch probleem. Het eerste zichtbare symptoom is meestal een pijnloze knobbel of zwelling meer. Na de tumor groeit, kan dit leiden tot andere symptomen zoals pijn, want het kan druk op de zenuw. Als dat was gevestigd in de buik kan leiden tot buikpijn, vaak verward met menstruele krampen, indigestie, constipatie of andere oorzaken.

Muscle kanker - Behandeling

In het algemeen is de behandeling van weke delen sarcomen is afhankelijk van het stadium van kanker. Stage sarcoom is gebaseerd op de grootte en de graad van de tumor en of er kanker is uitgezaaid naar de lymfeklieren of andere delen van het lichaam (metastaseren). Opties voor de behandeling weke delen sarcomen zijn chirurgie, radiotherapie en chemotherapie.