Sarcoom - foto's

 

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Sarcoom - Dat de kanker begint in de spieren, vet, bindweefsel, bloedvaten, botweefsel of dat andere ondersteunen het lichaam.

Sarcoom - oorzaken

- Zeer afhankelijk van de ziekte van het type, de locatie, grootte en de grootte van de uitbreiding. Hieronder symptomen kunnen worden De Andere ziekten die worden veroorzaakt door een, die kan worden Goedaardige:

- Bone pijn en verhogen Continu articulatiicare.
- Detect zwelling / verhoging in het lichaam (handen, voeten).
- Fractuur zonder trauma of letsel veroorzaakt door een veroorzaakt een door een minderjarige.

Ewing sarcoom kan de volgende symptomen veroorzaakt: zwelling van onbekende aard, met pijn en zwelling in het gebied, verlies van eetlust, koorts, malaise, vermoeidheid, gewichtsverlies als de ziekte zich verspreidt HAS.

 

Naar aanleiding van de mei-Ervaring chondrosarcoom: een omvangrijke tumormassa Soms, eventueel met de tijd compressie, vooral met 's nachts pijn en toediening van NSAID's kan overdragen. Pijn in rust en kan falen om daar rekening mee voor de jaren, maar met de langzame toename in de tijd.

Rhabdomyosarcoom presenteert meestal als een snel groeiende zwelling in de arm of been. Wekedelensarcoom symptomen, waaronder rhabdomyosarcoom, kunnen per locatie verschillen. Bijvoorbeeld, in de urinewegen tumoren in of rond het Affect plassen, en de tumor aan de basis van de schedel kan comprimeren de zenuwen van het merk, waardoor het gezicht spierkracht en vermindering van de pijn op dit niveau.

Sarcoom - Behandeling

De behandeling bestaat uit chirurgische resectie, chemotherapie of radiotherapie, afhankelijk van de mate van expansie sarcoom en de gezondheid van de patiënt.