Teelbalkanker - foto's

 

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Teelbalkanker - Is een ziekte van de testikel, die niet gediagnosticeerd en onbehandeld in de tijd kan worden gegeneraliseerd.

Het komt bij de ontwikkeling van prenhimul (weefsel) cellen testiculaire afwijkingen, met een verhoogde reproductieve potentieel, chaotisch en het lichaam niet in staat om de fysiologische processen die te verhogen beperken.

Teelbalkanker - oorzaken

Symptomen kunnen zijn: een of meer van de tekenen hieronder:

- In de meeste gevallen het eerste teken van ziekte is een verandering in volume of de vorm van een of beide testikels - normaal ze zijn niet identiek in grootte, maar in zaadbalkanker kan een daling of een stijging tot drie maal het volume ervaring ;
- Zwelling en / of een cystische formatie in een of beide testikels;
- Zwaar gevoel in het scrotum;
- Gevoel van schaamte pijn in de onderbuik, lies of de onderrug, lumbago;
- Verminderd libido (zin in seks);
- Uiterlijk van het scrotum vloeistof zak;
- De verschijning van sporen van bloed in sperma;
- Vermoeidheid, algemene zwakte.

Teelbalkanker - Behandeling

Zaadbalkanker wordt behandeld door:
- Orchidectomie (operatieve verwijdering van de zaadbal zieken) worden uitgevoerd als palpatoriu onderzoek, testiculaire echografie en biopsie bevestigde zaadbalkanker. In geval van veralgemening van de ziekte zal doen en Chimo en radiotherapie behandeling protocollen in overeenstemming met de bestaande literatuur.

LET OP: testiculair self-examen is de snelste manier om eventuele wijzigingen op het gebied van gezondheid en in het bijzonder de testikels te detecteren is de makkelijkste manier om kanker van de testis te voorkomen.

- De beste tijd voor een onderzoek van de testikels is na een douche of bad, wanneer de spieren zijn ontspannen en ingedaalde testes.
Verblijf in voor de spiegel, tilt u de penis (of hou het naar een kant), zodat u kunt visueel onderzoeken, zonder problemen, testikels. Je moet veranderingen in vorm of grootte van de testikels te volgen.