Twaalfvingerige darm kanker - foto's

Twaalfvingerige darm kanker - foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Twaalfvingerige darm kanker - is een kanker die wordt weergegeven in het begin van de dunne darm. Dit type van kanker is relatief zeldzaam in vergelijking met maag-en colorectale kankers.

De twaalfvingerige darm is het eerste deel van de dunne darm. Na voedingsmiddelen te combineren met maagzuur, ze afdalen in de twaalfvingerige darm waar ze vermengen met het sap van de galblaas en de spijsverteringssappen van de alvleesklier.

Twaalfvingerige darm kanker - oorzaken

Twaalfvingerige darm kanker oorzaken zijn onbekend, maar de factoren die bijdragen aan de ontwikkeling omvatten blootstelling aan carcinogene agentia, zoals chemische stoffen, straling, en virussen. Bovendien kan roken en slechte voeding bijdragen aan de incidentie van duodenale kanker. Incidentie van kanker is hoger bij obese personen.

Vaak is kanker van de twaalfvingerige darm produceren geen simptom.Aparitia initiële gastro-intestinale bloeden is waarschijnlijk het meest voorkomende symptoom. Een arts moet worden geraadpleegd als een van deze symptomen aanwezig zijn:

Twaalfvingerige darm kanker - Behandeling

Ik gebruikte vier soorten standaard behandeling:


-Chirurgie
Chemotherapie-
-Straling
Biologische therapie.