Blefaritis - foto's

Blefaritis - foto's

copyright:
bopss.co.uk

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Blefaritis - is een ontsteking van het ooglid, die roodheid, irritatie van de oogleden, vorming van schubben. Het is een aandoening die wordt veroorzaakt door een bacterie of een huidziekte acne rosacea.

Blefaritis is niet besmettelijk en niet leidt tot een vermindering van het gezichtsvermogen, komt voor bij mensen van alle leeftijden.

Het is ingedeeld in twee types

Een. Blefaritis zich vóór de buitenrand van het deksel waar de conferentie gen.

Februari. Posterior blefaritis beïnvloedt gewoonlijk de binnenkant van het ooglid in contact met de oogbol.

Blefaritis - oorzaken

oorzaken - vorige blepharitis wordt veroorzaakt door bepaalde bacteriën (stafylokok) of roos van de hoofdhuid en wenkbrauwen afkomstig of van een combinatie van factoren.
Posterior blefaritis kunnen veroorzaken ooglid klieren die de groei van bacteriën bevorderen of kunnen ontstaan ​​als gevolg van huidziekten zoals rosacea.

Symptomen van blepharitis kan een gevoel van zand in het oog of verbranding van de ogen met scheuren, jeuk, zwelling en roodheid van de oogleden met of zonder korsten op hen.

Blefaritis diagnose wordt gesteld door de oogarts na een uitgebreid oogonderzoek.

Blefaritis - Behandeling

Voor een gewone ooglidhygiëne plus warme kompressen kan de ziekte te bestrijden. Met betrekking tot bacteriële infectie op basis van behoefte op basis van antibiotica. Tijdens de behandeling nodig limt of uit met oog make-up.

Blefaritis zelden gaat volledig weg, zelfs na een strenge behandeling kan terugvallen.