Conjunctivitis - foto's

Conjunctivitis - foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Conjunctivitis - wordt de ontsteking of infectie van het bindvlies van het oog, is het bindvlies dunne, doorzichtige weefsellaag die de binnenkant van de oogleden en het buitenste deel van het oog bedekt.

De ziekte komt meer voor bij kinderen die een of beide ogen. Sommige vormen van conjunctivitis zijn zeer besmettelijk en verspreidde zich snel. Conjunctivitis is een kleine ziekte maar in sommige gevallen kan ernstige problemen veroorzaken.

Conjunctivitis - oorzaken

oorzaken - de basis kan een bacteriële of virale infectie, maar ook later een allergische reactie op verschillende irriterende stoffen in de lucht zoals rook of pollen, chloor in zwembaden bepaalde cosmetische producten die in contact komen met de ogen.
Symptomen van conjunctivitis:

- Gritty gevoel in een of beide ogen.

- Jeukende ogen en / of branden, vergezeld van tranende ogen.

- Gevoeligheid voor licht.

- Gezwollen oogleden en verander wit parse roze oog.

- Drain blanke jongen / geel.

Conjunctivitis De diagnose wordt gesteld door volledige oogonderzoek door een oogarts. In sommige gevallen van chronische conjunctivitis kan worden verzameld en bindweefsel cultuur, vooral conjunctivitis die niet reageren op behandeling.

Conjunctivitis - Behandeling

Conjunctivitis behandeling moet rekening houden voornamelijk de oorzaak dat het geproduceerd en beoogt ontsteking en infectie, preventie van de verspreiding verminderen bij besmettelijke vormen.

In het eerste geval zou zijn allergische conjunctivitis verwijderen irriterende stoffen, en waar dit mogelijk is. In lichte gevallen gaan koude kompressen om ongemak te verminderen. Maar meer ernstige gevallen kunnen worden voorgeschreven antihistaminica of anti-inflammatoire.

Voor bacteriële conjunctivitis meestal behandeld op basis van oogdruppels met het bepaalde antibioticum of zalven.