Diplopie - foto's

Diplopie - foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Diplopie - wordt ook wel dubbel zien, omdat visie terwijl twee beelden wanneer bekeken object.

Diplopie - oorzaken

veroorzaakt - gebeurt meestal als gevolg van disfunctioneren van de oogspieren, kunnen er andere oorzaken van mechanische of neuromusculaire aandoeningen van de hersenzenuwen zijn, kan cornea infecties (gordelroos), hoornvlies littekens, hoornvlies droogheid leiden tot dubbel zien. Cataract kan dubbelzien veroorzaken, vooral als de staar in beide ogen is, kan het zicht verstoren.
Als een oog zwakker spier kan bewegen als goed / snel als die van het gezonde oog. Een andere oorzaak zou multiple sclerose de spinale zenuwen van het ruggenmerg of de hersenen beïnvloedt is dan kan worden beïnvloed terwijl degenen die oog controleren.

Symptoom - dubbel zien, verstoord evenwicht, hoofdpijn, duizeligheid, verstoring van leesvaardigheid, pijn met oogbewegingen, pijn rond de ogen, misselijkheid, zware oogleden.

Diagnose - diplopie is een medische noodsituatie is noodzakelijk om snel te ontdekken waarom de productie. De arts zal gebruiken verschillende methoden om dubbelzien te detecteren.

Diplopie - Behandeling

De behandeling afhankelijk van de oorzaak verantwoordelijk voor het ontstaan ​​van de ziekte. Astel als het spierzwakte, chirurgie, of het wordt gebruikt wanneer diabetesdrugs aan suiker in het lichaam te controleren. Indien nodig chirurgische behandeling van de ziekte van Graves. Soms kan worden gebruikt om prismatische glazen diplopie minimaliseren.