Droge maculadegeneratie - foto's

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Droge maculadegeneratie - is een chronische oogziekte die verlies van het gezichtsvermogen genereert in het centrale gezichtsveld.

Droge maculadegeneratie - oorzaken

exacte oorzaak van de ziekte is onbekend, meestal ontwikkelt met de leeftijd en îmbatrnirea ogen, dan veroorzaken schade aan de macula, gelegen in het midden van de retina. Maculaire degeneratie is van twee soorten nat en droog de meest voorkomende vorm van de ziekte.
Symptomen - algemeen deze ziekte ontwikkelt zich geleidelijk in de tijd met deze aandoeningen zijn goed:

tijdens het lezen of andere activiteiten die je voelt dat je een helderder licht aanpassing moeilijk op donkere plaatsen, zoals een kamer met weinig licht nodig hebben. De dubbelzinnigheid van woorden tijdens het lezen. Moeilijkheid maken gezichten van mensen met een afname van de kleurintensiteit. De aanblik van een blinde vlek in het centrale zicht. Droge maculadegeneratie kan ontwikkelen in een oog of beide ogen. Als een oog symptomen en veranderingen in het gezichtsveld niet kan worden waargenomen door verrekening goede oog.

Als u deze symptomen heeft, alsmede meer dan 50 jaar nodig om een ​​oogarts te zien.

Er zijn verschillende factoren die kunnen leiden tot een verhoogd risico van maculadegeneratie:

eerst is het mogelijk risico van de ziekte na de leeftijd van 50 jaar is geweldig, vooral als iemand in uw familie heeft geleden aan de ziekte. Roken is een enorme risicofactor in de ontwikkeling van de ziekte. Hart-en vaatziekten, obesitas - een dieet met weinig fruit en groenten en hoog cholesterolgehalte kan worden geassocieerd met een hoog risico voor het ontwikkelen van macula degeneratie.

Droge maculadegeneratie - Behandeling

Helaas maculadegeneratie behandeling kan niet bestellen een keer getroffen te herstellen, maar omdat de ziekte vordert langzaam na oogonderzoek arts kan een aantal behandelingen die leiden tot vermindering van progressie van de ziekte te schrijven. Volgens onderzoeksinstellingen vitamine inname kan de progressie van macula degeneratie, zoals een mengsel van vitaminen verminderen - vitamine C (500 mg), vitamine E (400 IU), beta-caroteen (15 mg), zink (80 mg), Koper (2 mg)
BELANGRIJK - raadpleeg uw arts voordat u deze behandeling op basis van vitaminen. Als u rookt (of zijn geweest) supplementen van beta-caroteen zijn geassocieerd met een verhoogde longkanker en bepaalde coronaire hartziekte. In dezelfde maatregel doses vitamine E het risico van hartfalen.

Bij patiënten met gevorderde macula degeneratie in beide ogen enige oplossing is een operatie.