Duane Syndroom - foto's

Duane Syndroom - foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Duane Syndroom - heet Duane terugtrekking syndroom is het effect van oogspieren aandoeningen die leiden tot abnormale oogbewegingen. Degenen die lijden aan deze aandoening moeilijk om een van hun ogen of beide draaien.

Duane Syndroom - oorzaken

Duane syndroom gevallen vanwege de slechte ontwikkeling tijdens zwangerschap in de zesde week wanneer de foetus ontwikkelt kleine delen van de hersenstam. In dit geval is de zesde hersenzenuw belast laterale rectus van het oog waarbij het ​​oog oor kan roteren ontwikkelt zich niet voldoende. U kunt ook de derde hersenzenuw is niet volledig ontwikkeld.

Duane syndroom wordt gevonden zowel meisjes als jongens, maar vaker bij jongens, is het oog het meest getroffen links. Bijna een derde van de patiënten beide ogen aangetast. Duane syndroom aanwezig is bij de geboorte, maar negentig procent van de gevallen niet gerelateerd aan familiegeschiedenis.

Duane Syndroom - Behandeling

- Duane syndroom behandeling wordt gedaan door chirurgie, maar in de meeste gevallen een operatie niet nodig.

Operatie wordt gedaan om scheelzien te verminderen, verwijder kop positie die de patiënt heeft. Operatie het probleem niet oplossen honderd procent, maar brengen enige verbetering.