Endophthalmitis - foto's

Endophthalmitis - foto's

copyright:
mdguidelines.com

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Endophthalmitis - is een ontsteking van de intraoculaire holten als gevolg van infectie van de weefsels in het oog veroorzaakt door bacteriën die tijdens een operatie kan invoeren.

Endophthalmitis - oorzaken

oorzaken - het oog wordt beschermd en een hoge weerstand tegen micro-organismen, maar wanneer deze bescherming wordt gepenetreerd bacteriële infectie optreedt. De bacteriën die gaan infectie - Candida, Streptococcus, herpes simplex, herpes zoster, Staphylococcus.
Endoftalmitis is van twee soorten, endogene en exogene. Het exogene optreedt als gevolg van een ingewikkelde na chirurgie of een letsel aan het oog. Endoftalmitis endogene infectie is een complicatie van bloed dat wordt gegeven door de zeer zeldzame.

symptomen
- Oogirritatie vergezeld van lokale pijn.
- Hoofdpijn
- Gevoeligheid voor licht (fotofobie)
- Bloodshot ogen en pijnlijk.
- Verlies van het gezichtsvermogen.

De diagnose wordt gesteld uitsluitend door uw oogarts na een volledig onderzoek.

Endophthalmitis - Behandeling

Afhankelijk van de factor die endoftalmitis arts veroorzaakt een medicijn gebaseerd op intraveneuze antibiotica zoals (ceftazidim, vancomycine, amikacine) of systemische antibiotica en steroïden intraveneus voorschrijven. Endophthalmitis moet dringend worden behandeld als onbehandeld leidt tot blindheid lauw.