Glaucoom - foto's

Glaucoom - foto's

copyright:
wikimedia.org

Glaucoom - foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Glaucoom - is de vernietiging van de oogzenuw achter het oog, de belangrijkste oorzaak van onomkeerbare blindheid.

Glaucoom - oorzaken

oorzaken - bij de meeste mannen glaucoom wordt veroorzaakt door een verhoogde druk in het oog, deze druk wordt weer veroorzaakt door verstopping van de circulatie van waterige ogen. Een andere oorzaak kan een slechte voeding fiber oogzenuw bloed.
Symptomen - meestal zijn er geen symptomen tot de eerste tekenen van verlies van gezichtsvermogen. De ziekte verloopt langzaam en geleidelijk leidt tot de vernietiging van zijzicht vanaf het begin. Gezien het feit dat beide ogen niet ontwikkelen patiënt plotseling beseft pas wanneer een deel van het zicht wordt vernietigd, deze schade is onomkeerbaar.

Over het algemeen kan iedereen glaucoom te ontwikkelen, maar er is een groter risico voor mensen met diabetes, verschillende oogbeschadigingen, bloeddruk, familiegeschiedenis, het gebruik van drugs zoals steroïden / cortisone.

Glaucoom komt voor in verschillende vormen - chronische primair open hoek, de meest voorkomende vorm van glaucoom. Normale spanning glaucoom, de oogzenuw kan worden beïnvloed bij mensen met een normale oogdruk. Scherpe hoek glaucoom is wanneer de druk in het oog neemt snel toe als gevolg van inbeslagneming lekkage in het oog. In dit geval lijdt de patiënt aan pijn, misselijkheid, roodheid en wazig zien. Het vereist spoedbehandeling omdat visie permanent beschadigd raken in een zeer korte tijd. Aangeboren glaucoom is een zeldzame vorm veroorzaakt door een abnormale drainage systeem dat kan bestaan ​​vanaf de geboorte of later optreden, kunnen de symptomen bij de ouders van deze kinderen worden nageleefd door gevoeligheid voor licht, onrustige ogen.

Glaucoom - Behandeling

Preventie is de beste behandeling gegeven dat glaucoom is onomkeerbaar ziekte controle nodig oogarts regelmatig vanaf de leeftijd van 40 jaar. Behandeling van glaucoom kan niet terugkeren naar die werd beschadigd, maar kan vertragen het verlies van uitzicht.

Bij de behandeling van glaucoom oogdruppels worden gebruikt, laserchirurgie, zuigtabletten, of een combinatie daarvan. Het voordeel is dat als vroeg ontdekt, medische behandeling voorkomt verlies van het gezichtsvermogen definitief.