Hordeolum - foto's

Hordeolum - foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Hordeolum - ooglidaandoening meestal te wijten aan een acute stafylokokkeninfectie dat de talgklieren van Zeis invloed op de basis van de wimpers of meibomian klieren. Gemeenschappelijke naam is de werper.

Hordeolum - oorzaken

de meest voorkomende oorzaak is geblokkeerd talgklieren, hordeolum komt vaker voor bij jonge en oudere patiënten orce.
De hordeolum kunnen leiden als gevolg van slechte hygiëne, oog wrijven, gebrek aan water, het delen van handdoeken of het gezicht.

Symptomen - op het eerste kan verschijnen als een kleine gelige bult op je ooglid. Dit knooppunt is groeiende en pijnlijke, rode en jeukende ongemak bij het knipperen.

De diagnose wordt gesteld door medisch specialisme.

Hordeolum - Behandeling

Preventie hordeolum (strontje) is afhankelijk van een goede hygiëne. Dit kan het risico ooginfectie werper en andere verminderen. Ook niet te worden gebruikt in gemeenschappelijke cosmetica, handdoeken om je make-up te wassen elke avond.

Passes zonder behandeling in ongeveer twee weken en de behandeling binnen 4 dagen. Als eerste stap kunnen we een warm kompres. De ogen kunnen worden gewassen met een milde shampoo zoals baby. Drug therapie is gebaseerd op de erythromycine-gebaseerde oftalmische zalven, antibiotica amoxacilina. In gevallen die niet reageren op een medische behandeling kan een operatie krijgen om de pus eruit te tappen.