Intra-oculaire hypertensie - foto's

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Intra-oculaire hypertensie - de oogdruk wordt verhoogd tot de maximale normale tot 21 mm Hg, wordt ook wel intra-oculaire druk. Oculaire hypertensie wordt niet beschouwd als een ziekte, maar omdat ze glaucoom kunnen ontwikkelen.

Als verhoogde oculaire hypertensie voor bij mensen boven 65 jaar hypertensie kan leiden tot verlies van gezichtsvermogen doordat blokkeert aderen in het netvlies (netvliesaderocclusie). Om deze reden is het zeer belangrijk om een ​​spanning van minder dan 25 mm Hg te houden.

Intra-oculaire hypertensie - oorzaken

oorzaken - de belangrijkste oorzaak gegeven onevenwichtigheid tussen productie en afvoer van vloeistof in het oog, zodat afvoerkanalen niet normaal functioneren wanneer niet wordt geëlimineerd zoals de vloeistof wordt geproduceerd, waardoor intraoculaire druk.
De symptomen - meestal oculaire hypertensie heeft geen symptomen. Daarom is het goed dat na de leeftijd van 40 jaar om regelmatig overleg oogarts om schade aan de oogzenuw te sluiten.

Diagnose - wordt uitgevoerd door een oogarts door een reeks tests meten van intraoculaire druk gezichtsscherpte onderzoeken de voor de ogen en cornea, iris en lens in de camera met een speciale microscoop spleet.

Tonometrie wordt gebruikt voor het meten van de oogdruk te meten wordt een paar keer gedaan omdat de druk varieert van uur tot uur. Het drukverschil tussen de ogen van meer dan 3 mm Hg kan glaucoom omvatten. Als hoge oogdruk elke oogzenuw zal onderzoeken om mogelijke schade of schade te zien.

Intra-oculaire hypertensie - Behandeling

Om de intra-oculaire druk kan uw arts medicijnen voorschrijven (druppels) te verlagen, het belangrijkste doel is om hypertensie te verminderen voordat het om schade aan of verlies van het gezichtsvermogen leiden.