Keratitis - foto's

Keratitis - foto's

copyright:
winesurprises.com

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Keratitis - is een aandoening van het hoornvlies (het weefsel dat de pupil en de iris omvat) door de ontsteking. Keratitis door als gevolg van

kleine trauma of door slijtage van het oog gedurende een periode van contactlenzen. Wanneer dergelijke infectieuze oorzaken zijn bepaalde virussen, bacteriën, parasieten, schimmels, etc..

Keratitis - oorzaken

redenen - virussen zoals herpes simplex en herpes zoster. Andere oorzaken kunnen zijn chemische stoffen in het water en in contact met de ogen. Of, bacteriën en parasieten die keratitis veroorzaken in het water vooral in het geval dat er een letsel zoals een kras op het oppervlak van het hoornvlies.
Symptomen - pijn aan de ogen, rode ogen, moeite met het openen van het deksel, te moeilijk, het gevoel van een vreemd lichaam in het oog, lichtgevoeligheid - fotofobie.

Diagnose - wordt uitgevoerd door een oogarts door algemeen oogonderzoek.

Keratitis - Behandeling

Keratitis behandeling is gebaseerd op de onderliggende oorzaak. Als infectieuze oorzaak is waarschijnlijk uw arts zal antibacteriële druppels voorschrijven of als een ernstige infectie en antibiotica oraal kunnen worden voorgeschreven. Die gebaseerd zijn keratitis schimmelinfectie veroorzaakt door Treat druppels en antimycotica.

Als de oorzaak wordt gegeven door een kras of het dragen van contactlenzen is genoeg om een ​​dressing over de ogen gedurende vierentwintig uur te dragen.