Opticusatrofie - foto's

Opticusatrofie - foto's

copyright:
fiona-bot.com

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Opticusatrofie - is een aandoening waarbij de oogzenuw retinale ganglioncellen sterven, dit gebeurt overal langs de optische zenuw.

De oogzenuw is verantwoordelijk voor het verzenden van informatie van de retina naar de hersenen. Optische atrofie kan leiden tot verlies van het gezichtsvermogen.

Opticusatrofie - oorzaken

veroorzaakt - een aandoening die schade toebrengt aan het ganglion cel functie kan in de tijd leiden tot optische atrofie. Veel voorkomende oorzaken zijn: retrobulbaire optische neuritis (vanwege multiple sclerose), chronische glaucoom, bepaalde compressie verwondingen.
Symptomen - perifere of centrale visie verlies.

Diagnose - wordt gedaan door een oogarts, met behulp van optische tomografie of door verder onderzoek naar het gezichtsveld en kleur testen testen. Afhankelijk van de resultaten kan worden meer gedetailleerd onderzoek het bestaan ​​van een tumor of identificatie van genetische afwijkingen door bloedonderzoeken.

Opticusatrofie - Behandeling

De behandeling hangt af van de ziekte die tot optische atrofie - in ieder geval opticusatrofie onomkeerbaar en behandeling richten stoppen of beperken van de progressie van atrofie.