Papilledema - foto's

Papilledema - foto's

copyright:
ophth.uiowa.edu

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Papilledema - optische schijf zwelling wordt veroorzaakt door een verhoogde intracraniële druk.

Oedeem komt meestal bilateraal unilateraal optreden is extreem laag.

Papilledema - oorzaken

geval - er zijn verschillende problemen die leiden tot de papillair oedeem, zoals: intracraniële druk, frontale kwab tumor, de ziekte van Lyme, Guillain-Barre syndroom, hersentumor, glaucoom, methanol vergiftiging, sarcoïdose, acute lymfatische leukemie, vergiftiging doses vitamine A.
Symptomen - papiloedeem kan asymptomatisch zijn, maar in de vroege stadia kan gepaard gaan met hoofdpijn, bekijk het moeilijk om permanent verlies van het gezichtsvermogen.

De diagnose wordt gesteld door middel van een oogonderzoek verscheidene proeven omvat dat fundus onderzoek, testen druk.

Papilledema - Behandeling

Afhankelijk van het verloop van de ziekte, moet de behandeling zich op de omstandigheden waarop het uitbreken van papiloedeem en zoals gewoonlijk de belangrijkste oorzaak van verhoogde intracraniale druk zal behandelingen toegepast om de druk te verlagen. Kan worden gegeven medicijnen die leiden tot absorptie van hersenvocht, kunnen steroïden ook helpen verminderen ontstekingen en andere maatregelen die genomen kunnen worden zijn onder andere frequente lumbaalpuncties om overtollig hersenvocht te verwijderen. De eliminatie van vitamine A of tetracycline.