Scheelzien - foto's

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Scheelzien - of het turen, is een aandoening waarbij beide ogen niet kunnen kijken naar een object tegelijk. Afhankelijk van de richting de ogen scheel ingedeeld: Richting innerlijke oog wordt genoemd verlamde, Directe oogje genoemd extropia, Oog opwaartse richting wordt genoemd hypertoropie, Richting van het oog heet hypotropia beneden.


Scheelzien bij ontdekking in een vroeg stadium kunnen worden gecorrigeerd met zeer bevredigende resultaten.

Scheelzien - oorzaken

veroorzaakt - meestal scheelzien wordt veroorzaakt door problemen met de ogen spieren of zenuwen die signalen naar de spieren te ontmoeten en / of het gebied van de hersenen dat verantwoordelijk is voor de oogbeweging. Patiënten die familieleden zoals ouders of broers en zussen lijden aan deze aandoening hebben meer kans om scheelzien te ontwikkelen.

Andere oorzaken kunnen te wijten zijn aan een aantal medische aandoeningen zoals het syndroom van Down, hersenverlamming of beroerte. De diagnose wordt gesteld door een gespecialiseerde arts oogonderzoek grondig.

Scheelzien - Behandeling

Bij de behandeling van scheelzien zijn er verschillende opties die leiden tot betere standpunten en oog coördinatie, zoals prismatische lenzen, brillen en contactlenzen of chirurgisch behandelen spieren. Chirurgische behandeling kan bestaan ​​uit het veranderen van de lengte of positie van de aangetaste spieren om de ogen te lijnen ook.