Scleritis - foto's

Scleritis - foto's

copyright:
ophth.uiowa.edu

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Scleritis - is een ontstekingsziekte van de buitenste laag van het oog gepaard met pijn bij het ​​potentiële verlies van uitzicht. Scleritis kan worden geassocieerd met andere ziekten zoals reumatoïde artritis, ziekte van Wegener, lupus erythematosus, poly-arteritis nodosa, of aandoeningen als gevolg van menstruatie.


Scleritis is van drie soorten - diffuse en nodulaire fasciitis. Komt het meest voor bij jonge vrouwen.

Scleritis - oorzaken

Een auto-immuunziekte in genetisch voorbestemd persoon kan scleritis. Deze ziekte is langzaam progressief maar aanvankelijk progressieve schade onomkeerbaar kant visie. Scleritis geen invloed op beide ogen tegelijk, waardoor de patiënt niet merkbaar op het eerste, maar later was de ziekte de visuele handicap.
Symptomen - ernstige pijn in het oog, roodheid, fotofobie, verminderd gezichtsvermogen, tranende ogen.

Diagnose - is door het testen van de gezichtsscherpte, spleetlamp onderzoek door een oogarts. Andere tests omvatten evaluatie van de intra-oculaire druk, verwijde ogen hooghartig.

Scleritis - Behandeling

Scleritis wordt gewoonlijk behandeld met systemische therapie en specifieke name bij patiënten met geassocieerde aandoeningen. Want besmettelijke scleritis immunomodulerende medicijnen voor te schrijven. Als het gaat om besmettelijke scleritis worden voorgeschreven antibiotica voor ernstige gevallen zal gebruik maken van anti-inflammatoire geneesmiddelen. Als scleritis reageert niet medicatie kan operatief ingrijpen.