Staar - foto's

Staar - foto's

copyright:
wikimedia.org

Staar - foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Staar - bij cataract wordt vertroebeling van de lens van het oog veroorzaakt. Dit resulteert in een wazig, troebel. Veel patiënten zeggen dat hun visie is net als wanneer je door een vuile raam.

Cataract ontwikkelt zich heel langzaam aan het begin van die misschien niet opmerken wijzigingen, visie. Meestal staar kan in beide ogen, is het mogelijk te ontwikkelen en een oog. Als voorkomt in beide ogen als een oog geavanceerder dan de andere kan zijn, daaruit met symmetrisch.

Staar - oorzaken

veroorzaakt - ouderdom, het verouderingsproces leidt tot oogweefsel veranderen. Andere oorzaken zijn te wijten aan andere medische aandoeningen, waaronder - diabetes of bepaalde operaties, roken, gebruik van steroïden voor langere periodes.

Symptomen van cataract:

- Wazig zien of donker

- Een verhoogde gevoeligheid voor licht,

- Bekijk 's nachts moeilijk, zo sterk licht schittering optreedt

-Om de "halo" rond lichten

- Dubbel zicht van een oog.

- Noodzaak helder licht voor activiteiten zoals het lezen van ...

- Zachtere kleuren tinten.

Staar - Behandeling

De beste behandeling is preventie, het het beste om de factoren die het risico van cataract, zoals verhoging verwijderen:

- Diabetes, roken, overmatig alcoholgebruik, overgewicht, overmatige blootstelling aan zonlicht en UV-straling, blootstelling aan ioniserende straling en x-stralen in kanker radiotherapie, gebruik van medicijnen zoals corticosteroïden.

De behandeling - de meest effectieve behandeling van cataract chirurgische ingreep, verwijder de lens van het oog met een kunstmatige lens die op dezelfde plaats worden gepositioneerd.

Cataractchirurgie onder plaatselijke verdoving, de patiënt bij bewustzijn tijdens de operatie. Na de operatie is er een mogelijke ongemak voor meerdere dagen, kan volledige genezing van het oog tot acht weken duren.