Genitale wratten - foto's

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Genitale wratten - Infecties met genitale wratten (wratten) zijn een van de meest voorkomende seksueel overdraagbare infecties. Infectie is een virale infectie die wordt veroorzaakt door een virus en een virus genaamd papilloma - Papillloma humaan virus - HPV.

Genitale wratten - tekenen en symptomen

De belangrijkste wijze van overdracht van genitale wratten (genitale condiloamellor) is bijna uitsluitend door onbeschermd seksueel contact, vaginaal, oraal of anaal gedaan. Het kan zelfs worden overgedragen door een simpele aanraking van de schaamstreek. Een besmette persoon kan alleen opnieuw worden besmet als u het gebied kras en na infectatata bereiken van een gezond gebied.
Infectie met genitale wratten (wratten) komt tot uiting door het optreden van letsels bekend als wratten of vlezige wratten in het genitale gebied - de vulva, penis, perineum, anus, grijs, roze of fel rood, zacht van consistentie.

Genitale wratten - Behandeling

Er is momenteel geen genezing of behandeling van infectie met genitale wratten (wratten) HPV. Ongeveer 20-30% van de patiënten zijn reimbolnavesc eerste 6 maanden na de infectie, wat kan worden gedaan is om te handelen op de wratten om hen te vernietigen.

Of de beste manier van preventie is het vaccin dat beschermt tegen het humaan papillomavirus (HPV), maar het is slechts een paar typen HPV.