Schaamluis - foto's

Schaamluis - foto's

copyright:
wikimedia.org

Schaamluis - foto's

copyright:
wikimedia.org

Schaamluis - foto's

copyright:
t1.gstatic.com

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Schaamluis -zijn parasieten van 1-4 mm waardoor Pediculosis pubis. U kunt meteen zien de wortelharen, net als kleine vlekjes, bruin. Ze Eenmaal aangekomen op het menselijk lichaam is vast en leggen hun eieren schaamhaar en kunnen zich inmultinduse beddengoed of kleding, waar ze kunnen leven tot meerdere dagen.

Pediculosis pubis wordt genomen door intiem contact met een besmette persoon of het delen van beddengoed, handdoeken, enz..

Schaamluis - tekenen en symptomen

Het beïnvloedt diverse gebieden vooral harige massale besmetting: schaamstreek, wenkbrauwen, wimpers, baard, oksel, tepelhof, haar op het lichaam en ledematen.
In gebieden waar vaste of manifesteert zich door hevige jeuk en krabben laesies die roodheid, het uiterlijk van de kleine hobbels, papules of patches die typisch zijn blauw in plaats van het voeden van de parasiet.

Schaamluis - Behandeling

kunnen worden behandeld met lindaan 1% roommengsel of toegepast naar het getroffen gebied en de omliggende gebieden, wordt verwijderd na 8 uur. Er is ook 1% lindaan shampoo vorm toegepast 4 minuten afspoelen.