Schurft - foto's

Schurft - foto's

copyright:
wikimedia.org

Schurft - foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Schurft - is een besmetting met de mijt Sarcoptes scabiei . Mijten zijn kleine achtbenig parasieten. Ze zijn klein, slechts 1 / 3 mm in lengte en is vast in de huid veroorzaken hevige jeuk . Wat heeft de neiging om 's nachts erger - verschijnt met de verschijning van nachtelijke jeuk mijt streep geul curve, donker, van 5 tot 15 mm in lengte en gal parel einde loopgraaf.

Schurft - tekenen en symptomen

Schurft veroorzaakt huiduitslag, bestaande uit rode bultjes en blaasjes die bepaalde delen van het lichaam beïnvloedt. Schurft kan optreden tussen de vingers, polsen en achter de ellebogen, knieën, heupen en navel, rond de tepels, de zijkanten en achterkant van de benen, geslachtsdelen en billen. Bultjes (papels genoemd medische) kunnen bevatten bloed korsten. In de meeste gevallen van schurft dat gezonde volwassenen treft, niet meer dan 10 of 15 levende mijten ook al zijn er honderden van oneffenheden en blaren.

Schurft - Behandeling

Behandeling van schurft is vrij eenvoudig door het nemen van geneesmiddelen op recept.

- Met scabicide - zwavel, benzylbenzoaat;
- Contact insecticiden - lindaan, malahtionul, crotamitonul. Het wordt toegepast als crèmes vanaf de nek het hele lichaam. Behandel alle partners.