Trichomoniasis - foto's

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Trichomoniasis - (Trichomonas vaginalis) is een wijdverspreide besmettelijke ziekte, en heeft een zeer hoge overdraagbaarheid, die ongeveer 30% van de seksueel actieve vrouwen en 25% van de seksueel actieve mannen. Het is een urogenitale infectie die de vagina alleen van invloed op de genitale en urinaire wegen, voornamelijk mannelijke en vrouwelijke urinebuis en de plasbuis.
Route van overdracht van besmetting met Trichomonas vaginalis is seksueel onbeschermde seks en het delen van speelgoed sex. Het wordt overgedragen door orale seks, maar je moet ook worden beschermd.

Trichomoniasis - tekenen en symptomen

Bij mannen de urethra wordt beïnvloed, matige en intermitterende lekken voordoen, kleurloos of lichtgeel-groen, branderig gevoel, pijn en een branderig gevoel bij het plassen. Maar de conditie blijft, meestal zonder symptomen, waardoor opsporing moeilijk, en de andere verhoogt de kans op infectie en herinfectie permanent.

Bij vrouwen met Trichomonas vaginalis infectie kan zowel de vagina en de algemene uretra.In beïnvloeden als kan krijgen van deze ziekte bij vrouwen zonder symptomen. Wanneer de vagina wordt aangetast wanneer abnormale symptomen zoals loopneus geelgroen, schuimige en zeer onaangename geur, deze afscheidingen vaginale jeuk. Als de infectie van de plasbuis pijn, pijnlijk en branderig gevoel tijdens het plassen beïnvloedt. Pijn kan optreden tijdens de geslachtsgemeenschap.

Trichomoniasis - Behandeling

Behandeling is erg eenvoudig orale antibiotica (soms in combinatie met lokale behandeling). BEHANDELING is van korte duur indien correct nageleefd.