Anale fissuren - foto's

 

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Anale fissuren - Is lineaire laesies of zweren in het slijmvlies van de acute Rectum De ovale bodem (anus) Die pijn veroorzaakt tijdens de stoelgang.

Het is een veel voorkomende aandoening. Anale kloven leiden tot meer ernstige aandoeningen.

Anale fissuren - oorzaken, tekenen en symptomen

Oorzaken

Anale scheuren hebben veroorzaakt een blessure per jaar (trauma) van het anale kanaal. Deze voorwaarde kan gebeuren als:

Ook kan Bevalling oorzaken, trauma aan het anale kanaal. Tijdens de bevalling, Sommige vrouwen anale fissuren ontwikkelen. Kan ook worden scheuren veroorzaakt een door de digitale invoegen (bijvoorbeeld tijdens jaar onderzoek), vreemd lichaam invoegen of anale seks.

Omdat veel mensen zijn constipatie of diarree hebt zonder dat anale kloven, veel experts geloven dat er zijn andere oorzaken van anale fissuren Meerdere. Sommige mensen hebben veel spanning in de mei twee gespierde ringen (sluitspieren) regelen van de anus. Externe anale sluitspier is onder bewuste controle. Maar de interne anale sluitspier is onder uw bewuste controle noot. Deze spierspanning blijft onder druk staan ​​of te allen tijde. Een spleet als de interne sluitspier mei Resting ontwikkelen wordt te hoge druk, spasmen en verminderen daardoor wordt de bloedtoevoer naar de anus.

In sommige gevallen kan een scheur veroorzaakt een door Be De ziekte van Crohn , Oorzaken van inflammatoire darmziekten Dat bloederige diarree, buikpijn, koorts, gewichtsverlies en scheuren of fistels bij de anus.

Tekenen en symptomen

Een anale fissuur leidt tot een scherpe pijn, tintelingen, brandende pijn tijdens de stoelgang. Pijn ernstig kan zijn, kan enkele uren duren.

Scheuren kan jeuken. Ze gemakkelijk bloeden of veroorzaakt vaak een gelige vloeistof ontlading. U ziet een kleine rode bloedvlek op het weefsel een heldere paar druppels in het toilet of het toilet. Bloed is gescheiden van de stoel. Donker rode stoelen met donker bloed vermengd met ontlasting anders aangeeft, eventueel inflammatoire darmziekte of darmkanker. In dit geval moet u contact opnemen met de arts als u een bloeden.

Soms anale spleet jaar mei een wond die niet zal genezen pijnloos en oorzaken Be That bloedt af en toe, maar geen andere symptomen.


Diagnose

De meeste artsen kunnen de diagnose anale fissuren aan de hand van de jaar Symptomen en door onderzoek van de anus. Meestal is de arts van de scheur door voorzichtig CAN scheiden van de billen.

Uw arts een rectaal toucher mei met jaar of instrument (anoscope) om de kloof te onderzoeken. Maar als de scheur is zeer pijnlijk, zal de arts meestal wachten, totdat het begon te genezen Alvorens een nieuw rectaal examen uit te sluiten Andere problemen. Een plaatselijke verdoving gebruikt kan noodzakelijk zijn als jaren wordt onmiddellijk worden nagegaan.

Als u meerdere scheuren in het jaar van de anus gebied, kunnen zij gewezen op de mogelijkheid om inflammatoire darmziekten Een andere voorwaarde zou de ziekte, Syfilis, een verzwakt immuunsysteem, tuberculose, hiv-infectie, of anale kanker Suche hebben. Over de middellijn scheuren komen het meest, boven of onder de anus.

Anale fissuren - Behandeling

De meeste kunnen worden behandeld scheuren thuis door het weken in warm ondiep water van de buis (Sitz bad) voor 2 of 3 keer per dag, meer vezels dieet en laxeermiddelen om obstipatie nemen. Hoewel de pijn en genezing draad kan weken duren om volledig te herstellen Meerdere. Soms scheuren genezen zonder behandeling.

Het is goed om een ​​dieet dat niet Was constipatie, op basis van glasvezel en het drinken van water of andere vloeistoffen hebben zal ook de ontlasting makkelijker te passeren en zachter.

U kunt een zalf zonder voorschrift, op basis van Thos Suche als zink oxide, Anusol, of 1% hydrocortison aan anale weefsels te kalmeren. Er zijn aanwijzingen Sitz baden Maar dat voedingsvezels en helpt beter dan de crèmes.

Het kan ook overwegen een operatie als de symptomen Medicines Niet te stoppen en niet te genezen. De meest gebruikte ingreep is laterale interne sfincterotomie.