Hepatitis A - foto's

Hepatitis A - foto's

copyright:
s3.images.com

Hepatitis A - foto's

copyright:
wikimedia.org

Hepatitis A - foto's

copyright:
blogs.webmd.com

Hepatitis A - foto's

copyright:
wellcome.ac.uk

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Hepatitis A - Jaar is een ontsteking (irritatie en zwelling) van de lever veroorzaakt door een Hepatitis A.


Hepatitis A - oorzaken, tekenen en symptomen

Oorzaken

Hepatitis A is vooral stoelen en het bloed van de besmette persoon ongeveer 15 tot 45 jaar voordat de symptomen verschijnen dagen en de eerste week van de ziekte.

U kunt Hepatitis A, indien:

Risicofactoren zijn onder meer:

Tekenen en symptomen

Symptomen meestal door 2-6 weken na blootstelling aan Hepatitis A. Ze zijn meestal mild, maar kan oplopen tot verschillende maanden, met name bij volwassenen.

Symptomen zijn onder andere:


Diagnose

Zal de arts een lichamelijk onderzoek om te ontdekken Dat je lever vergroot jaar.

Hepatitis serologische tests tonen mei:

Hepatitis A - Behandeling

Er is geen specifieke behandeling voor Hepatitis A. Rest wordt aanbevolen tijdens de acute fase van de ziekte Symptomen Wanneer ernstig is. Mensen met acute hepatitis moet Vermijd alcohol en is giftig voor eventuele stoffen die de lever, inclusief acetaminophen (paracetamol).

vette voedingsmiddelen oorzaken kunnen braken, afscheiding uit de lever Want is nodig om vetten te verteren. Fatty Foods Dat Thos moeten vermeden te worden tijdens de acute fase BE.

Het voorkomen

De beste manier om te voorkomen Hepatitis A vaccin is. De vaccins beschikbaar sinds de jaren 1990 is geweest en Gezondheid Experts raden gaan voor Reizigers naar Afrika, Azië, Midden-en Zuid-Amerika of Oost-Europa. Mensen met een allergische bepaalde voorwaarden en zwangere vrouwen is het beter om het vaccin te vermijden.

Voor Thos die niet gevaccineerd, de beste manieren om besmetting te voorkomen met Hepatitis A is een goede en het vermijden van besmet voedsel hygiëne en water, vooral wanneer ze reizen naar landen waar Hepatitis A komt veel voor.

Het nemen van immunoglobuline (een eiwit dat infectie Fights), kunt u voorkomen Hepatitis A ziekte tijdens de epidemie jaar.