Intestinale obstructie - foto's

Intestinale obstructie - foto's

copyright:
2.bp.blogspot.com

 

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Intestinale obstructie - Is de blokkade van de dunne darm of dikke darm, waardoor het voedsel en vocht dat door te geven.

Intestinale obstructie - oorzaken, tekenen en symptomen

Oorzaken

Intestinale optreden belemmeren als gevolg van een CAN mechanische belemmeren - Bij een hernia of darmtumoren wordt verstopping veroorzaakt. Of belemmeren de darm (intestinale belemmeren) optreden als gevolg van het feit kan die niet het darmen goed werken. Dit type van de darm paralytische ileus is Called belemmeren (pseudo-belemmeren).

Veel voorkomende oorzaken van mechanische dunne darm belemmerd is:

Veel voorkomende oorzaken van mechanische belemmeren van de dikke darm is mechanisch:

Oorzaken die te wijten aan het feit kunnen ontstaan ​​die niet aan de darmen Work (paralytische corecIleus)
paralytische ileus in, doet darm niet goed werkt als gevolg van spier-of zenuw problemen. Stoelgang is sterk verminderd of afwezig is, waardoor het moeilijk wordt voor voedsel en vocht stroom naar het spijsverteringsstelsel door soepel.

Paralytische ileus kan van invloed zijn Elk deel van de darmen. Kan Oorzaken zijn onder meer:

Tekenen en symptomen

Tekenen en symptomen van darm belemmeren (darm belemmeren) zijn:


Diagnose

Tests die worden gebruikt voor de diagnose darm-en belemmeren procedures zijn onder meer:

Intestinale obstructie - Behandeling

De behandeling hangt af van de oorzaken van de intestinale hinderen wordt veroorzaakt een. De behandeling van darm belemmeren (darm belemmeren) ziekenhuisopname nodig is.

Behandeling voor mechanische gedeeltelijk belemmeren
als het wordt geblokkeerd in de mechanische en vloeibare voedingsmiddelen sommigen kunnen passeren Wanneer de arts adviseren een speciaal dieet mei weinig vezels, Dat is makkelijker. Niet als de reparatie niet belemmert zich, maar kan je een operatie nodig om te verhinderen te verlichten.

Behandeling voor complete mechanische dwarsbomen
hinderen volledige Dat is er niets kan gaan door de darmen, een operatie te verwijderen blocaulj meestal vereist. Een operatie worden meestal het verwijderen van de belemmerd gedeelte van necrotische en dat elke darm.

De behandeling van darm (intestinale belemmeren) belemmeren voor paralytische ileus
Als uw arts besluit de tekenen en symptomen die een paralytische ileus heeft veroorzaakt door, dan wordt de patiënt de toestand monitor voor een dag of twee in het ziekenhuis. Paralytische ileus is een tijdelijke toestand vaak zelf dat is voorbij. Indien niet paralytische ileus verbeteren binnen een paar dagen kan uw arts geneesmiddelen die kunnen leiden tot spiersamentrekkingen PRESCRIBE helpen voedsel en vloeistoffen die passeren de darmen.