Botox rynke behandling - bilder

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Botox rynke behandling - Botulinum toxin er en neurotoxin av protein, er en bakteriell exotoxin opprinnelse som handler i nevroner ved å blokkere nerveimpulser overføres fra hjernen til muskler.

Giften er produsert av Clostridium botulinum, som tidligere var spesielt farlig ved matforgiftning. Det brukes i dag i høy fortynninger kurs i medisin som et muskelavslappende middel stoffet.

Botox rynke behandling - prosedyre

Injisert i et bestemt område, for eksempel pannen sønner, vertikale rynker mellom øyenbrynene, rynker på hjørnet av øyet, og dermed reversibelt blokkerer nerveimpulsene fra nervene til ansiktsmusklene av uttrykk linjer. Muskler kan ikke kontrakt, og derfor har en tendens til å slappe av. Når

musklene slapper av, forblir den overliggende huden glatt og krøllete mens ubehandlede ansiktsmusklene fortsatt kontrakt normalt, slik at personen til å forbli upåvirket ansiktsuttrykk.
- Behandlingen er midlertidig fordi toksinet er langsomt metaboliseres av kroppen i 3-6 måneder, bør de behandlingen gjenopptas.

Botox rynke behandling - Recovery

I de første 3-7 dager av behandlingseffekt oss synlige. Effekten varer vanligvis ca fire måneder, men som ofte gjentatt behandling, har en tendens til perioden mellom injeksjoner for å utvide til seks måneder eller mer.