Bryst Implant - bilder

Bryst Implant - bilder

copyright:
wikipedia.org

Bryst Implant - bilder

copyright:
wikipedia.org

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Bryst Implant - er en protese som brukes til å endre størrelsen og formen av brystet. Brystforstørrelse er en medisinsk beslutning hun hører toatalitate pasient.

Bryst implantater er brukt hovedsakelig for:

primær rekonstruksjon (for å erstatte brystvev som har blitt fjernet på grunn av kreft eller traumer eller som har unnlatt å utvikle riktig på grunn av en alvorlig avvik som tuber deformasjon av brystet)

revisjon-gjenoppbygging (revisjon kirurgi for å korrigere eller forbedre resultatet av rekonstruksjon kirurgi original)

primære styrking (for å øke bryst størrelse for kosmetiske grunner)

revisjon-styrking (revisjon kirurgi for å korrigere eller forbedre resultatet av brystforstørrelse operasjon)

Brystimplantat kommer i forskjellige typer og former, med ulike belegg og innhold. Kirurg for å velge det beste alternativet for å få det resultatet du vil ha ham tålmodig.

Bryst Implant - prosedyre

- Å bli satt brystimplantater kan gjøre tre tradisjonelle snitt: inframammary snitt under brystet, på brystvorten snittet eller innsnitt Periareolar transaxilara under armen. Disse snittene tillate implantatet skal plasseres subglandular submuscular under muskel eller mellom muskler og melkekjertlene.
Avhengig av størrelsen og formen på bryst anatomiske parametere, velge en av de to metodene.

Bryst Implant - Recovery

Avhengig av aktivitetsnivå, generelt, pasienter er i stand til å gjenoppta normale aktiviteter i løpet av en uke. Kvinner som har implantater plassert under muskel vil generelt ha en lengre restitusjonstid og smerte enklere fordi muskel kuttes under operasjonen. Trening og sterk fysisk aktivitet, ofte må unngås for opptil seks uker.