Kjemisk peeling - bilder

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Kjemisk peeling - er en svært effektiv måte å få vakker hud, unge og misunnelsesverdig. Bakgrunnen for ryktet om denne metoden er at den gir både menn og kvinner, en svært effektiv måte å gjøre huden glatt.

Kjemisk peeling - prosedyre

- Kjemisk peeling er en enkel prosedyre som innebærer behandling av huden med en svak dose syre. Dette vil gjøres gradvis, den ytre overflate av huden til det ytre lag av huden for å dø, ved å heve friskt nytt lag. Syrer som brukes er generelt: - sitronsyre, glykolsyre, melkesyre, eplesyre, vinsyre.

Etter riktig studere hudtype og følsomhet, hudlege bestemme type peeling og konsentrasjonen. Kjemisk middel valget avhenger også av omfanget og hudskader.

Ese hud vaskes med såpe og vann for å fjerne overflødig olje. Peeling agent brukes deretter lett skade eller hele ansiktet. Under eller kort tid etter inngrepet, kan pasienten ha stikking eller varme i noen minutter.

Kjemisk peeling - Recovery

Ny hud vil begynne å dannes i den første uken. Huden vil være veldig rød på første og mens en retur til rosa i flere måneder. Full kur tar mellom 3-6 måneder. Det er viktig å unngå direkte eller indirekte eksponering til solen i løpet av denne perioden, ellers vil du ha en marmorert hud.