Anthrax - bilder

copyright:
www.nlm.nih.gov

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Anthrax - Infeksjonssykdommer er en svært alvorlig at er av bakterier forårsaket en - Bacillus anthracis.

Selv om miltbrann er en sykdom rammer hovedsakelig tamme og ville at dyr kan sykdommen direkte gjennom smitte til mennesker eller indirekte kontakt med anthrax-bærende dyr. Anthrax er vanligvis overføres fra person til person Merk Men i sjeldne enkelte tilfeller kan være smittsom lesional hud miltbrann. Raskeste vei til anthrax kommer inn i kroppen gjennom huden er sår. Det kan føre til smitte ved å spise forurenset kjøtt og eller inhaling sporer.

Anthrax - årsaker

Årsaker

Miltbrann forekommer i jord som sporer naturligvis av miltbrann. Vev i sovende sporene kan holde seg over en lang periode på flere år, inntil de finner en måte å komme ut i naturen eller nasjonale vertsdyr ville Suche.

Symptomer

Tre typer av miltbrann Det er, hver med ulike symptomer og tegn. Symptomer vanligvis vises i de første syv er dager etter smitte antarax.

1. Anrax hud - er den vanligste og mest vanlige. Med denne formen for miltbrann riktig behandling er sjelden dødelig. Symptomer på kutan miltbrann er: kløende Utvikle år ligner på huden Det året insektbitt. Fort det utvikler seg til en smertefull sår og ikke er svart.

2. Anthrax mage - tarm Utvikle ved å spise infisert kjøtt skjema dette året fra infiserte dyr. Symptomer: hovne lymfeknuter i halsen, tap av matlyst, kvalme, oppkast og alvorlig diaré, ledsaget av blod noen ganger.

3. Pulmonal anthrax - anthrax sporer oppstår når inhaleres. Denne formen for miltbrann er dødelig i de fleste Selv med adekvat behandling tilfeller er dødelig. Symptomer på innånding anthrax i Beginning er identisk med Thos gitt av influensa, sår hals, mild feber med dårlig følelse. Men etter hvert som sykdommen utvikler seg til høy feber ledsaget KAN ledet av pustevansker. Denne formen for miltbrann mai til slutt føre til hjernehinnebetennelse.

Fordi miltbrann er en veldig tidlig sykdom diagnose og behandling alvorlige de er avgjørende.

Anthrax - Behandling

Avhengig av alder og generelle helse av den mest effektive behandlingen startes så snart som mulig når. Vanligvis standard er anthrax Administration for behandling innen 60 dager av året eller en kombinasjon av antibiotika antibiotika.

Ved innånding miltbrann Noen former for miltbrann ikke reagerer på antibiotika.

Forebygging

Å hindre smitte, er antibiotika de mest anbefalte, og unngå infiserte dyr.

Miltbrann vaksine
Foreløpig miltbrann vaksine eksisterer, men er ikke effektiv 100-100. Det kan forårsaker ulike bivirkninger, er derfor anbefalt for barn notat, gravide kvinner og eldre mennesker.