Lupus erythematosus - bilder

Lupus erythematosus - bilder

copyright:
cedars-sinai.edu

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Lupus erythematosus - autoimmun sykdom er karakterisert ved betennelse år i forskjellige vev i kroppen er akutt og kronisk Begge.

Generelt har autoimmune sykdommer utløst Når kroppens vev blir angrepet av sitt eget immunsystem. Immunsystemet er utviklet for å bekjempe smittestoffer som bakterier og bakterier Suche. Måter som immunsystemet bekjemper infeksjoner er å produsere antistoffer som Germs angrep. Pasienter med lupus produsere Unormal blod antistoffer som target vev på sin egen måte å ta kroppen, i stedet for smittsomme mikrober. Antistoffer og tilhørende celler av betennelse kan skade kroppens vev Gjennom, muligheten til å påvirke lupus har en rekke vev. I noen tilfeller forårsaker sykdommen lupus i huden CAN, nyrer, lunger, hjerte, ledd, og / eller nervesystemet.

Lupus erythematosus - årsaker

En annen årsak til den unormale systemisk lupus erythematosus autoimmunitet utløsende akkurat er ukjent. En viktig rolle faktorer kan spille av følgende: Visse virus, genetisk arvet av gener faktorer, ultrafiolett lys eller visse legemidler. Fordi genetiske autoimmune sykdommer visse faktorer Utvikle KAN revmatoid artritt Suche jeg, skjoldbrusk lidelser og - eller lupus. Det er et syn blant noen forskere som mener at immunsystemet går galt Causing lupus, på grunn av ytre eller ultrafiolett lys Faktorer som virus. Noen ganger, utfelt Symptomer på lupus eller forverret kan bare etter en kort periode av soleksponering. Hva er kjent Noen kvinner med lupus der det kan oppstå en forverring av symptomer før menstruasjon. Det viser årets kvinnelige hormoner har viktige rolle i denne sykdommen.

Lupus symptomer og tegn:

Pasienter med systemisk lupus erythematosus Utvikle ulike kombinasjoner av CAN vilkår i visse organer. Generelle symptomer er tretthet, feber, mindre smerter muskel, leddgikt, tap av matlyst, sår munn og nese Noen, ansikts utslett og hud "som sommerfugl utslett." Personer med lupus har uvanlig følsomhet for sollys. Et annet symptom May Be betennelse lining rundt lungene (pleuritt) eller hjertet (perikarditt). Andre symptomer Suche dårlig sirkulasjon i beina som, fingre og tær med eksponering for kulde - (Raynauds fenomen - finger blir blå eller hvite ved lave temperaturer). Komplikasjoner involverer fører til ulike organer Berørte organer og symptomer relatert Generelt stadium av sykdommen. Generelt kutan lupus Noen ganger manifesterer fører til arrdannelse. I form av discoid lupus, er bare utslett involvert og de fleste oppstår på lager og Ofte hodebunnen hodet, som regel rød. Discoid lupus utslett er vanligvis smertefri med Do Not Give og kløe, men kan etterlate arr for permanent hår tap årsaker skalp That (alopesi) i det området. I ca 6% og 11% av discoid lupus Thos med systemisk lupus erythematosus kan utvikle. Generelt om lag 50% av personer med systemisk lupus erythematosus utslett karakteristisk for tann kan utvikle rød, flat ansikts over nesen bro. På grunn av sin form, er det ofte referert til som "butterfly utslett som". Den utslett er smertefri og klør ikke. folk som har ansikts utslett generelt og andre organer på grunn av lupus kan forverre helsen gjennom eksponering for sollys betent.

Lupus Diagnose:

Grunnet mangfoldet av symptomer på flere organer involvert Diagnosen stilles ved de elleve kriterier.

Elleve kriterier som brukes i vevet diagnostisering av systemisk lupus erythematosus er:

Andre tester kan omfatte senkningsreaksjon og C-reaktivt protein, blod kjemi, analyse av vev biopsier og kroppsvæsker, Berørt Organer Noen smakebiter fra tesutrile (hud, nyrer).

Lupus erythematosus - Behandling

Den viktigste faktoren i behandlingen av lupus er å stanse forringelse av bedre symptomer og berørte organer, fordi det er ingen behandling for permanent systemisk lupus erythematosus . Behandling for hver pasient er foreskrevet individuelt, avhengig av graden av skade. Så mange mennesker med mildere symptomer May Require intermitterende behandling med anti-inflammatorisk. STEDET forverret med bola, som er mer Berørte organer kan Krev høye doser av kortikosteroider i kombinasjon med andre legemidler som demper immunsystemet. Mens sykdommen er aktiv lupus folk med mye hvile og Motta bør sove. Det ble funnet Det er en nær sammenheng med at mellom søvnkvalitet og tretthet hos personer med lupus. Thos er svært viktig for å ta nøye søvnkvalitet hos mennesker som lider av lupus, kombinert med litt trening for å vedlikeholde muskler og ledd tonn som mulig. Antiinflammatoriske legemidler anbefales (NSAID) som brukes til å redusere betennelser og muskelsmerter, ledd og annet vev. Anti-inflammatorisk narkotika inkluderer aspirin, ibuprofen, naproxen og sulindac. Det er nødvendig å prøve å finne ut hvor flere medikamenter de beste Gi svaret varierer Det gis anti-inflammatorisk respons til individuelle fra person til person. Kortikosteroider har mer potent anti-inflammatorisk og Than brukes til å redusere betennelser og gjenopprette funksjon når sykdommen er aktiv. Kortikosteroider har brukt spesielt de indre organer Når er berørt. Kortikosteroider kan tas oralt eller injisert i ledd eller andre direkte vev. Ulempen er at alvorlige bivirkninger har kortikosteroider gitt i høye doser for Når lengre perioder. Bivirkninger av kortikosteroider er vektøkning, hudinfeksjoner, tynning bein, diabetes, hevelse i ansiktet, og vevsnekrose i de store leddene. + Et stoff som viser seg å være effektiv mot HAS lupus er - hydroksyklorokin (Plaquenil) er faktisk en Drug Against Malaria. Stadig Taking kan hindre hydroksyklorokin lupus flares igjen. Immundempende medikamenter som brukes til å behandle mennesker med mer alvorlige manifestasjoner av systemisk lupus erythematosus. Immundempende medikamenter inkluderer metotreksat vev, azatioprin, cyklofosfamid, klorambucil, og ciklosporin. Alle immunosuppressive medikamenter skader blodceller og alvor CAN CAN Øke Risiko for infeksjon og blødning.