Meslinger - bilder

Meslinger - bilder

copyright:
topnews.net.nz

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Meslinger - Også kjent som meslinger eller røde hunder er en sykdom og virus forårsaket en infeksjon smittsom år av den svært utvikler det.

Denne infeksjonen fører til en hud utslett over hele kroppen og veldig likt Thos har symptomer på influensa, med feber og hoste.

Meslinger - årsaker

Tegn og symptomer på meslinger:

Vanligvis er de første symptomene hoste, rennende nese, røde øyne og høy feber. En karakteristiske røde flekker av meslinger HAS med blå og / eller hvitt (Koplik er flekker) inne i munnen Utseendeinnst. Meslinger utslett føre til rød eller brun - Rødlig, vises først på pannen og senere å utvide den gjør, på halsen og kroppen og bena DA.

Meslinger er overført når noen er i direkte kontakt med infiserte dråper med meslinger nyser eller hoster spre viruset når noen i luften. En person med meslinger er smittsomt én til to dager før om fire dager før symptomene begynner etter utslettet viser seg.

Diagnostisering av meslinger

Gjøres vanligvis ved visuell undersøkelse av kroppen.

Meslinger - Behandling

Det er ingen særlig hvis Behandling av meslinger. Legen vil medisiner for å håndtere PRESCRIBE Vanligvis symptomer på meslinger relatert til 2 uker. Kosthold bør inneholde hvile og Plenty of Fluids Pasienter meslinger.
Forebygging
Metoden mest effektive meslinger vaksine.