Vannkopper - bilder

Vannkopper - bilder

copyright:
wikimedia.org

Vannkopper - bilder

copyright:
wikimedia.org

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Vannkopper - en svært smittsom sykdom forårsaket av varicella-zostrian.

Sykdommen gjør sin tilstedeværelse av et utslett og blemmer på overflaten av kroppen hovedsakelig på kroppen og hodet. Vannkopper smitter lett på lufta gjennom nysing og hosting av infiserte personer og ved direkte kontakt med sekret fra deres hud utbrudd.

Vannkopper - årsaker

De viktigste tegn og symptomer på vannkopper inkluderer:

Vannkopper vanligvis går gjennom tre faser:

  1. Utseende hevelse / rød eller rosa papler som strekker seg i ulike deler av kroppen over flere dager.
  2. Disse blemmer er fylt med væske i begynnelsen, men etter at de når modenhet å komme bort til avløp.
  3. Blemmer som bryter skalering føre til tregere healing, som varer flere dager, med mulighet for permanent arrdannelse.

Blemmer er sannsynlig i flere dager. Dette fører til muligheten av å ha alle tre fasene samtidig. En smittet person kan overføre viruset 48 timer før den første utslett og forblir smittsomt så lenge kroppen hans vil bli skorper.

Sykdom hos barn som er friske (ikke lider av andre sykdommer på samme tid) er generelt enkelt. I mer alvorlige formen av sykdommen, kan utslettet spre seg i hele kroppen og kan danne i halsen, øyne og slimhinner av urinrøret, anus og vagina.

En av de vanligste komplikasjoner av vannkopper er bakteriell infeksjon data i huden. Alle vannkopper kan forårsake lungebetennelse og sjelden encefalitt.

 

Vannkopper og helvetesild
Enhver person som har hatt vannkopper kan være en sykdom som kalles helvetesild . Når en person har vannkopper, noen av varicella-zoster virus kan bli værende i nerveceller. Og så etter flere år, kan viruset aktiveres og gjenoppstår som helvetesild.

Det er nå en vaksine for helvetesild er anbefalt for personer over 60 år, reduseres denne vaksinen synlig risiko for helvetesild.

Vannkopper diagnose

Diagnosen vanligvis er gjort ved å undersøke utslett. I tvilstilfeller kan brukes i laboratorietester av blod eller kultur væske fra blemmer.

Vannkopper - Behandling

Vanligvis friske barn ikke trenger noen medisinsk behandling. Legen din kan forskrive antihistaminer å lindre kløe og redusere.

Men for noen mennesker som har en økt risiko for komplikasjoner på grunn av varicella, kan da være foreskrevet medisiner å forkorte infeksjon og for å fjerne risikoen for komplikasjoner.