Acrodermatitis enteropathica - bilder

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Acrodermatitis enteropathica - er en sjelden arvelig lidelse i løpet av barndommen som et resultat av manglende evne til å absorbere tilstrekkelige mengder sink i kosten. Alle har en sinkmangel enn pote utvikle samme symptomer på sykdom.


Acrodermatitis enteropathica - årsaker

Case utløser acrodermatitis enteropati er en genetisk defekt som koder for et protein membran som tjener til å fange sink . enteropati acrodermatitei symptomer oppstå flere måneder etter avsluttet amming etter fødselen. Dette har ført til en rekke forutsetninger, herunder at morsmelk har en spesifikk ligand for sink i bovin melk ikke eier den. Sink-mangel kan skyldes utilstrekkelig inntak, malabsorbtiei, overdreven tap eller en kombinasjon av disse faktorene.

Acrodermatitis enteropati Symptomer inkluderer hudskader, håravfall og diaré, rødt utslett, huden rundt neglen kan være rød og hoven. Denne sykdommen forblir ubehandlet, kan føre til døden i løpet av barndommen.

Acrodermatitis enteropathica - Behandling

Sink tilskudd uten fullstendig remisjon i arvelig acrodermatitis enteropati. Sink kosttilskudd i mengden av 30-150 mg per dag brukes av mennesker med denne tilstanden. Personer med acrodermatitis enteropati bør overvåkes av helsepersonell for å sikre at deres riktige sink kosttilskudd og sink kosttilskudd ikke er induserer en kobber-mangel.

Matvarer rike på sink: østers, biff, lever, gresskarfrø, pekannøtter, paranøtter og